Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/canmisse.com/httpdocs/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/canmisse.com/httpdocs/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Hostal Can Missè

Can Missè és una antiga casa senyorial totalment rehabilitada pels seus propietaris Gaspar i Montse, convertida en un petit hotelet idíl·lic.

La Casa conserva el recurs arquitectònic de la Volta Catalana, tan popular antigament. La podem trobar en qualsevol racó de l'hostal.

A la part de dalt ( les antigues golfes de la Casa ) hi trobem quatre habitacions més amb el sostre de fusta, totalment diferents a les anteriors.

En definitiva, Can Missè és més que un hostal de muntanya, és un lloc per perdre's i trobar-se al mateix temps; un lloc que per moments ens transporta uns quants segles enrere, sempre gaudint de les comoditats i facilitats que els hotels més moderns ofereixen.